blank

ŽRK Radnički porazom okončao sezonu

Sinoć je u Sportskoj hali u Bajmoku ŽRK Radnički ugostio ekipu Spartaka iz Debeljače u okviru poslednjeg kola Prve lige Vojvodine za ovu sezonu.

blank
Foto: Subotičke.rs

ŽRK Radnički: Vučković 5, Radulović M. 6, Beneš, Stanišić M., Petrić 1, Jovović, Radulović J. 2, Čoban 3, Petrović, Đurđić, Stanišić T. 2, Milić 8, Popivoda.

Spartak: Marković, Martinov, Ristić T. 6, Ristić M., Milićev 12, Zakić, Heješ, Albulj, Pataki, Solnoki 7, Slavković 4, Vereski, Kraljević 3, Đuričkov.

Bajmočanke su bile željno motivisane i imale veliku podršku sa tribina ali na kraju ipak nisu uspele da slave i pretrpele su 6. ovosezonski poraz rezultatom 32:31 (14:14).

U prvom delu domaće rukometašice imale su prednost u nekoliko navrata ali su se gošće vraćale u igru i uspele da na odmor odu sa nerešenim rezultatom.

U nastavku je viđena veoma zanimljiva utakmica. Vodile su Bajmočanke sve do sredine poluvremena ali je zatim usledio pad koncentracije i gošće su povele sa tri gola razlike.

U poslednjem minutu meča viđena je prava dama. Radnički je imao napad za izjednačenje i dovoljno vremena da organizuje završnicu ali je ponestalo odgovornosti i gošće su na kraju ipak slavile.

Nakon meča svoje utiske iznela je rukometašica Radničkog Jovana Radulović, koja je vodila veliku borbu sa protivnicama na pozici pivota.

Kapitenka gostujućeg tima Solnoki Klaudia nije krila zadovoljstvo pobedom u poslednjem kolu.

Bajmočanke će kada se kompletira kolo sezonu okončati na deobi četvrte i pete pozicije sa 19 osvojenih bodova i skorom od 9 pobeda, 6 poraza i jednim nerešenim rezultatom.

Tabela:

blank
Foto: RSV

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.