blank

Radnički slavio u lokalnom derbiju (VIDEO)

YouTube video

Pred prepunim tribinama Sportskog centra u Bajmoku juče se se sastali domaći Radnički i Preporod iz Novog Žednika. U meču 26. kola Vojvođanskog severa izabranici Nenada Florina ostvarili su trijumf rezultatom 2:0 (2:0).

Strelci: Babić 9., Vukelić 36. minut za Radnički.

Radnički: Lebović S., Marinković, Lukić, Lebović L., Babić, Ljubojčić, Miletić, Petrović, Vukelić, Kolak, Stojanović. Igrali su još: Maravić, Mitić, Tosnberger D., Šimić, Tosnberger F.

Preporod: Josipović, Kurušić, Dokić, Papdi, Medić, Čabrilo, Kovač, Taši, Kapetavović, Laketa, Kovač. Igrao je još: Vuković.

Radnički je poveo već u 9. minutu. Lukić je odlično probio po desnoj strani i uposlio Babića koji je matirao Josipovića za 1:0.

blank
Foto: Subotičke.rs

Do drugog gola Bajmočani dolaze u 36. minutu kada se nakon gužve najbolje snašao defanzivac Vukelić i postigao ispostaviće se pogodak za konačnih 2:0.

U drugom delu Radnički je imao loptu u svom posedu i mirno držao situaciju pod kontrolom, dok su gosti usled veliki kadrovskih problema u ekipi odigrali do kraja samo da ne prime još neki pogodak.

Nakon meča svoje viđenje utakmice i utiske izneli su fudbaler Radničkog Luka Lebović i šef stručnog štaba Preporoda Radivoje Đurović.

U narednom, 27. kolu Vojvođanske lige grupa Sever Bajmočani putuju u Turiju gde će snage odmeriti sa ekipom Mladosti, dok će Preporod ugostiti Obilić iz Zmajeva.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.