blank

Sakupljen novac za lečenje Mirjane Krnajski!

Mirjana Krnajski koja boluje od multipla skleroze nastaviće lečenje u Rusiji, u klinici Pirogov, u koju će otputovati 3. juna.

blank
Foto: Subotičke.rs

Zahvaljujući zajedništu svih koje je dotakla i pokrenula njena priča sakupljen je iznos od 50 hiljada evra, koliko je bilo potrebno za lečenje na klinici. Obezbeđen je novac za njeno lečenje, s tim da će biti potrebna dodatna sredstva kako bi se obavile sve analize, kao i eventualni troškovi lekova. Prikupljena sredstva su potrebna za HSCT tretman, specijalističke preglede, laboratorijske analize, fizikalne terapije, suplemente, kao i za putne troškove.

Mirjana je svojim entuzijaznom i dobrom energijom bila sigurna da će se sredstva skupiti i da će se početkom juna pakovati za Rusiju, a rok za uplatu sredstava je sutra, 19. maj, kako bi rezervisala mesto na klinici u Rusiji.

Za Mirjanu Krnajski je poslato preko 7.600 sms poruka, organizovan veliki broj humanitarnih dešavanja u koje su se uključili i učenici osnovnih i srednjih subotičkih škola.

Podsetimo, Mirjana je prve tegobe osetila 2008. godine u vidu duplih slika praćenih spontanom regresijom. 2010. godine dijagnostikovana joj je multipla skleroza, kada je lečena pulsnim terapijama koje nisu dale rezultate zbog čega je bolest u progresiji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.