blank

Nemanja Gordić: “Imamo potencijal!”

Košarkaši Spartak Office Shoes-a sutra dočekuju prvoplasiranu ekipu Admiral bet košarkaške lige – Vojvodinu. Meč se igra od 19 časova u Hali sportova, a tim povodom na jučerašnjoj konferenciji za medije svoja očekivanja pred ovaj debi meč izneli su trener Subotičana Vladimir Jovanović i novi igrač Nemanja Gordić.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Novi plejmejer Spartaka, iskusni Nemanja Gordić osvrnuo se na ciljeve kluba:

“Drago mi je da su ljudi u Subotici procenili da sam igrač koji može da im pomogne da ostvare svoje ambicije. Spreman sam da radim, i pomognem koliko budem u mogućnosti. Za mene bi bila velika čast i sreća da ostvarimo zacrtani cilj kluba, ali to je nešto što je daleko u ovom trenutku. Prvi cilj je današnji trening, a mislim da imamo potencijal da napravimo dobru stvar”, rekao je Gordić.

Trener Spartak Office Shoes-a Vladimir Jovanović je ocenio da je Vojvodina svake godine pokazuje ozbiljnost praveći odlične rezultate u dva takmičenja, a takođe se osvrnuo na uklapanje u ekipu novog plejmejkera:

“Kvalitetni su, popunjeni na svim pozicijama, dosta dugo su zajedno. Očekuje nas zahtevna utakmica, nadam se imamo želju i motivaciju da budemo pravi. Što se tiče Nemanje Gordića, sarađivali smo pre deset godina u Igokei, obojica smo bili mladi. Čini mi se kao da dolazimo iz istog sistema shvatanja košarke, period uklapanja Nemanje u ekipu će biti dosta kratak”, zaključio je stručnjak na klupi Spartaka.

Meč se igra sutra od 19 časova u Hali sportova, a očekuje se rekordna poseta. Cene ulaznica za ovaj meč su snižene i mogu se kupiti preko zvaničnog sajta kluba, u prodavnicama Office Shoes-a na Korzou i tržnom centru Stop Shop, a takođe i na biletarnici Hale sportova pred sam meč.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.