blank

NEPROFESIONALNO I BAHATO Policajac kod Sokolskog doma pretio da će pucati i glasno psovao

blank

Naša redakcija od Policijske uprave zatražila objašnjenje ovog incidenta

Branko M. Žujović

U četvrtak, 6. oktobra, u 16 časova i 25 minuta, iz pravca Spomenika kralju Petru Prvom Oslobodiocu, ka Parku Ferenca Rajhla, kretao se policajac koji je uočio da iz pravca pomenutog parka, trotoarom pored Spomenika “Ptica slomljenih krila”, prema njemu ide skromnije obučeni mladić koji u tom trenutku gleda u svoj mobilni telefon.

Kada mu je mladić bezmalo prišao na korak ili dva, policajac mu je rekao da stane, na šta se mladić oglušio, krenuvši ubrzanim koracima nazad ka parku.

Tada se dogodio težak incident o kojem su našu redakciju obavestili prolaznici, odnosno očevici, koji su snimkom dokumentovali ovaj događaj.

Krećući se za mladićem, policajac je glasno uzviknuo: “Hoćeš da pucam u tebe!? Hoćeš da pucam u tebe!? Hoćeš da pucam u tebe, j…m li ti majku!”, hvatajući se za opasač sa svoje leve strane.

Kako je momak zamakao za ćošak Sokolskog doma, policajac je isukao pendrek i krenuo za njim kao da će potrčati, što iz nekog razloga nije učinio. Prolaznicima je delovalo da je bez kondicije.

Tada je još jednom glasno, tako da su ga prolaznici čuli, pomenuo da bi mogao da puca u mladića, što je ponovio i u parku, pred grupom dečaka starih oko deset do dvanaest godina.

Sudeći po izjavama svedoka, koji su pritom načinili i fotografiju, policajac nije stigao momka, već je u parku zaustavio drugu osobu koju je potom legitimisao. Dečaci su se nakon susreta sa policajcem rugali, ponavaljajući usput: “Hoćeš da pucam u tebe, hoćeš da pucam u tebe?”.

Pomenuti momak, za kojim je policajac prvobitno krenuo, u pozadini snimka jasno se vidi na stepenicama koje kraj Stadiona malih sportova vode ka železničkoj stanici i pošti (žuti gornji deo odeće), dok posustali policajac razgovara sa drugom osobom.

Naša redakcija je od Policijske uprave u Subotici zatražila objašnjenje ovog događaja.

Sudeći prema jasnim i podudarnim svedočenjima, policajac nije postupio profesionalno. Psovao je glasno na najvulgarniji način u javnom prostoru i pritom pretio upotrebom vatrenog oružja, čak i pred decom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

4 responses to “NEPROFESIONALNO I BAHATO Policajac kod Sokolskog doma pretio da će pucati i glasno psovao”

  1. Stalno se žalimo kako nema policije po gradu, kako iste grupe sumnjivaca, uporno u centru grada, naočigled svih kradu torbe od sugrađana, a sad ćemo osuti paljbu na policajca. Subotico zapitaj se, a i vi gospodine Žujoviću, gde ste bili sa tekstom kad su “neki” jurili sugrađanina koji je vozio dve svoje ćerke biciklom, bukvalno bežeći, u sred belog dana.

  2. sorosevi pioniri,a nije vam problem sto se ispred maxi-ja smrce kokain i sto tkz.migranti zauzimaju sve klupe i locu alkohol???pored decijeg igralista???(o njihovim drugim aktivnostima necu,svima su poznata)Gospodina policajca treba nagraditi i pohvaliti,da je vise takvih ,mirnije bi setali gradom,bez straha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.