blank

Nestao osamdesetogodišnji pacijent iz subotičke bolnice

blank

Njegova ćerka veruje da je on i dalje u bolničkom krugu

Mihalj Harangozo, čovek star 80 godina iz Subotice, nestao je u sredu u pet časova ujutru iz Opšte bolnice u Subotici koja je u kovid sistemu, prenosi Blic.

Ivanka Nikolić, Mihaljeva ćerka kaže za „Blic“, da je njen otac u nedelju prvo nestao iz svog doma. Svi u porodici su veoma zabrinuti za njega, pogotovo što je dijabetičar i mora tri puta na dan da primi insulin, a dodatno što je utvrđeno da je pozitivan i na virus korona.

Porodica moli svakoga ko ima bilo kakvu informaciju ili vidi Mihalja Harangozo da ih obavesti na 064/27-50-271 ili da pozove policiju.

Istraga je u toku i prema rečima Ivanke Nikolić danas će biti dodatno i detaljno pretraženo i dvorište i okolina bolnice.

– Verujem da mi otac sada izgleda kao beskućnik, jer je bio sav izgreban i u pidžami, ako je negde otišao sigurno tako deluje. Svaka informacija nam mnogo znači – moli ćerka.

Blic.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.