blank

Novo radno vreme ambulanti

blank

Deo ambulanti Doma zdravlja Subotica od 7. do 11. decembra 2020. godine radiće po izmenjenom radnom vremenu, dok će više biti zatvoreno.

Ambulanta Peščara radiće svakog dana od 7 do 17 časova.

Ambulanta u Tavankutu će u ponedeljak i četvrtak raditi od 13 do 20, a u utorak, sredu i petak od 7 do 14 časova.

Đurđinska ambulanta u utorak i četvrtak neće raditi. U ponedeljak i petak će biti otvorena od 7 do 14, a u sredu do 13 do 20 časova.

Ogranak Doma zdravlja u Bikovu će u ponedeljak, sredu i petak biti zatvoren, dok će u utorak raditi od 7 do 14, a u četvrtak od 13 do 20 časova.

Ambulanta u Hajdukovu će u ponedeljak i petak biti otvorena od 7 do 10, u utorak i četvrtak od 10 časova i 30 minuta do 13 časova, dok će u sredu raditi od 13 časova i 30 minuta do 17 časova.

Ogranak u Bačkim Vinogradima u ponedeljak i petak radiće od 10 časova i 30 minuta do 14 časova, u utorak i četvrtak od 13 časova i 30 minuta do 16, a u sredu od 10 do 13 časova.

Ambulanta u Šupljaku će u ponedeljak, sredu i petak biti zatvorena, dok će u utorak i četvrtak raditi od 9 do 10 časova.

Ambulanta u Maloj Bosni, Studentska ambulanta, Ogranak 3 u Ulici Ruđera Boškovića, te ambulante u naselju Zorka, Velikom Radanovcu i Trgu žrtava fašizma neće raditi tokom naredne nedelje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.