blank

O ljubavi se ne priča, o ljubavi se peva!

U velikoj većnici Gradske kuće, 14. februara, na Dan zaljubljenih i Svetog Trifuna a u organizaciji AKUD „Su Lola” biće održan 22. po redu Festival ljubavi i vina.

blank
Foto: Pixabay

Na pres konferenciji koja je tim povodom upriličena ispred organizatora, novinarima su se obratili Jasna Vasić, Aleksandar Toković i Stevo Bardak, koji će i sami učestvovati na festivalu kao izvođači.

Akcenat je stavljen na izvođače, muziku i vino, pa će tako Ana Petričević, sopran i Mihailo Otašević, tenor biti lajtmotiv festivala koji će Vinskom pesmom iz opere „Travijata” i „O sole mio” uvesti publiku u festivalsko veče.

Pored cenjenih soprana i tenora publici će pesme o ljubavi i vinu pevati i svirati Branislav Jovanović, Ican Lešćen, Vivien Kurtović, Srđan Đuričić, Robert Đivanović, Antonija Dulić Piuković, Zoran Cilinšek, Tamara Babić, Željko Tomašević, Janoš Bagi, Irena Kovačev, uz Aleksandra Tokovića i Jasnu Vasić.ž

blank
Foto: Subotičke.rs

Festival će uveličati plesni studio  „Mon mirage”, vinski viteški red „Sveti Trifun” iz Bajmoka, kao i Stiški kvartet i „Fusnote” grupa.

Svoju ljubav pod ruku, pa 14. februara, pravac u Veliku većnicu Gradske kuće, na 22. Festival ljubavi i vina, sa početkom u 19 časova i 30 minuta.

Cena ulaznica su 400 i 500 dinara, a ulaznice se mogu kupiti  kafiću „Bodiš”, ili na dan koncerta na ulazu u Gradsku kuću. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.