blank
blank

Obrazovan Savet za migracije Grada Subotice

blank
Na petoj sednici, održanoj u utorak, Gradsko veće donelo je rešenje o obrazovanju Saveta za migracije Grada Subotice. Savet obavlja poslove praćenja i izveštavanja Komesarijata za izbeglice o migracijama na području grada, predlaže programe, mere, planove i aktivnosti koje, kako je navedeno, treba preduzeti radi efikasnog upravljanja migracijama na teritoriji Grada Subotice i obavlja druge poslove iz oblasti upravljanja migracijama, u skladu sa zakonom.

Savet čine gradonačelnik Stevan Bakić, koji je i predsednik Saveta, Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Marija Ušumović Davčik, predstavnica gradske uprave, Renata Babić, poverenik za izbeglice Grada Subotice, Ivanka Beoković, predstavnik Doma zdravlja Subotica, Aleksandar Obrenović, predstavnik Policijske uprave, dr Siniša Trajković, predstavnik Crvenog krsta, Miroslava Bagavac, predstavnik Centra za socijalni rad i Jasmina Tašković, predstavnik Nacionalne službe za zapošljavanje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

Zatvoreno za komentare.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Rođena četiri dečaka

U protekla 24 časa u porodilištu subotičke Opšte bolnice rođena su četiri dečaka. Pročitaj još Rođena jedna devojčica i tri dečaka Sreda, naslovne strane štampe

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 17 do 29 stepeni Celzijusa. Zadržavaju se relativno nepovoljne biometeorološke prilike.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.