blank

Obrazovan Savet za migracije Grada Subotice

blank
Na petoj sednici, održanoj u utorak, Gradsko veće donelo je rešenje o obrazovanju Saveta za migracije Grada Subotice. Savet obavlja poslove praćenja i izveštavanja Komesarijata za izbeglice o migracijama na području grada, predlaže programe, mere, planove i aktivnosti koje, kako je navedeno, treba preduzeti radi efikasnog upravljanja migracijama na teritoriji Grada Subotice i obavlja druge poslove iz oblasti upravljanja migracijama, u skladu sa zakonom.

Savet čine gradonačelnik Stevan Bakić, koji je i predsednik Saveta, Ilija Đukanović, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Marija Ušumović Davčik, predstavnica gradske uprave, Renata Babić, poverenik za izbeglice Grada Subotice, Ivanka Beoković, predstavnik Doma zdravlja Subotica, Aleksandar Obrenović, predstavnik Policijske uprave, dr Siniša Trajković, predstavnik Crvenog krsta, Miroslava Bagavac, predstavnik Centra za socijalni rad i Jasmina Tašković, predstavnik Nacionalne službe za zapošljavanje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.