blank

Dan posle sutra

Danas, 12. 11. 2020. očekuje nas velika konjukcija koja se javlja svakih trinaest godina kada se u zagrljaju nađu Jupiter i Pluton, ali se ovog puta nalaze u Jarcu, i to na 22. stepenu.

blank

Ova konjukcija se 2020. godine ponavlja tri puta i svaki put je donela neočekivani obrt. Sada je direktno povezana sa pandemijom virusa korona, vraća se da završi započeto, tj. ono što to je Saturn doprineo u januaru, a to je širenje zaraze ali isto tako i pronalaženje rešenja.

Velike konjukcije uvek označavaju prelomne momente u istoriji čovečanstva, pa će tako i ova konjukcija doneti skok zaraze, pad ekonomije, kao i promene na američkom tlu. Na globalnom nivou imamo raspodelu moći, što će u 2021. godini doprineti širenju ruske politike, i to pod znakom Saturna u Vodoliji, pa nas očekuju i brojni atentati i građanski ratovi, a već sad smo svedoci širenja nereda u Americi. To je tek početak rascepa tradicionalne politike i ove nove koja počinje 21. decembra. Zapravo, ova konjukcija je samo priprema za mnogo veće stvari. Što se tiče virusa, širiće se nenormalno u narednih mesec i po dana, ali već će krajem januara početi da slabi, da bi do marta potpuno nestao.

Novembar je mesec previranja. Pre svega, i na ličnom planu imate pravljenje ciljeva i planova za narednu godinu, širenje ekspanzije bez obzira što je planeta Jupiter u Jarcu, gde ne može da izrazi dobro dostojanstvo, dok Pluton donosi i smrt i regeneraciju. Ovo je sve povezano sa velikom konjukcijom vazdušnih elemenata kada se Jupiter i Saturn nađu na nultom stepenu Vodolije i donose revolucionarna otkrića u medicini, ali i novi svetski poredak. Odbacujemo staro, tradicionalno, sve od 2017. pa do sada, stelijum planeta u Jarcu nas je držao čvrsto, gurao poredak, sputavao, a sada dobijate novu energiju koja je reformacija. Padovi u politici, promene vlasti ne samo na Balkanu u naredne tri godine već u svetu… Ko ne nauči da vlada sa vazduhom, njega na mapi sveta neće biti. Veliki broj najbogatijih ljudi na svetu su zapravo rođeni u znaku Vodolije, jer ona donosi rušenje zaostalih pravila. Uran u Biku podržaće ovu konjukciju i oboriti svetske berze, pa će morati da se pronađe rešenje na globalnom nivou. Porašće broj poslova preko interneta, brojna medicinska istraživanja, samo što se ovog puta neće ponoviti hladni ratovi koji su bili poslednji put kada su vazdušni elementi bili u Saturnu i Jupiteru, već ćemo imati borbu za ljudska prava.

Bilo da verujete u astrologiju ili ne, sve je zapisano. Mnogi istorijski događaji su povezani sa velikim konjukcijama: rođenje Isusa Hrista konjukcije u ribama, atentat kralja Aleksandra Karađorđevića za vreme Saturna u Vodoliji, pad Berlinskog zida, paljenje Rajhstaga za vreme Hitlerove vladavine, samo što su tada malefične planete bile pod jačim uticajem, a ovo je sada početak doba Vodolije ili Novog doba.

Srbija kao zemlja Jarca u naredne tri godine može da očekuje promenu vlasti, totalno novo okretanje, građenje fabrika, visok začetak ekonomije, a samim tim i bolji život, jer je sada imala stezanja kao i svaki put kada malefična planeta dođe na njeno Sunce. Stoga, ova konjukcija će itekako imati uticaja na sve nas, neko je ima lično u natalnoj karti, a na sve nas imaće opšte dejstvo. Vidite ograničenje putovanja, zatvorene granice, sve ono što je Jupiter i ima veze sa inostranstvom. Ovaj aspekt će trajati do 17.19, ali dovoljno da pomrsi konce.

Odbacite staro, pravite planove za sledeću godinu, jer ćete tako ostvariti lične ciljeve. Ovo je mesec strastvenih veza, uživanja sa partnerom i blagostanja. Na ovaj način negativna energija malefika može probuditi u vama nešto novo i dobitno. Pre ovog aspekta nema svitanja, a ni Sunca.

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.