blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA

Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta će biti sa ljudskom rasom? To nam daje potrebu da istražimo da li se vreme toliko ubrzalo da je stalno neki haos u vazduhu i da neke stvari ne možemo da završimo brže nego pre .

blank

Ovog puta dok je Saturn u poslednjem znaku gde označava kraj jednog ciklusa, susrećemo se sa raznim virusima,novim sojevima kao i da nas u 2024. godini očekuju virusne infekcije digestivnog trakta kao posledica plana uništenja planete zemlje.

Neptun u ribama do 2025. godine nam skriva prava lica koja stoje iza ovoga, ali to je najviše Zapadna Evropa, kao i Velika Britanija, surešćemo se sa trovanjem putem hrane, pića, slatkiša, tako da jedite samo domaće, takođe nas očekuje i nestašica lekova, pa ih nabavite na vreme.

Ubrzavanje vremena je direktno povezano sa Saturnom i Jupiterom kao dve sudbinske struje koje ne možemo da izbegnemo, ali Pluton gospodar transformacije koji je u Vodoliji daće čovečanstvu izlaz iz zone komfora. Sve zemlje kapitalističke će biti na rubu, preovladaće slobodno društvo, kao i potreba da se što više krene sa Uranom u biku na organsku proizvidnju hrane.

Pluton u vodoliji ruši sve pred sobom. Imaćemo u narednih 15 godina čovečanstvo koje će prodisati, ali tek posle ratova i pandemija određenog karaktera.

Ako gledamo da smo već u smaku sveta, jer sve bolesti vladaju, dolazi momenat kada će i ovaj ciklus nestati, a to je kada Saturn pokrene nov ciklus u ovnu od 2026. godine postavka se menja i nastajaće manji građanski ratovi, ali će sloboda biti važnija od svega do tada nam ostaje da iskoristimo planete najbolje kako umemo i znamo .

PREGLED NEDELJE

Nedelja pred nama donosi uzbuđenje, jer ćemo imati pun mesec u Biku koji nam govori da ce fokus biti na ishrani, vežbanju, ali i hedonizmu, pa treba obratiti pažnju i na hormone, kao i provere štitne žlezde. Ovaj pun mesec je dobar podsticaj da se okonča jedan ciklus, pa ce najveći uticaj imati na bikove, škorpije, lavove i vodolije.

Donosi prosvetljenje kao i naznaku za poboljšavanje kvaliteta finansija. Dok Mars boravi u škorpiji za koji dan mu se pridružuju i Merkur i Sunce, pa ce ovaj škorpionski stelijum imati velik uticaj na urogenitalni sistem, porast kriminala, krađe, pa obratite pažnju da ne dođete u sukobe sa nadređenima. Možda ćete biti nezadovoljni na poslu ili partnerskim odnosima, pa ćete imati zučne rasprave.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.