blank

Od 16. januara podela tipskih kanti za stanovnike Starog Žednika

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo” saopštilo je da će od ponedeljka, 16. januara, do utorka, 24. januara, deliti besplatne tipske kante za odvoženje otpada u Mesnoj zajednici Stari Žednik.

blank
Foto: Zvanična Fejsbuk stranica JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica

Podela tipskih kanti će se obavljati radnim danima od 9 do 14 časova, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, moći će da je preuzmu u prostorijama Mesne zajednice Stari Žednik od 16. do 24. januara, radnim danima od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

Za izvršenu uslugu, počev od 1. februara naredne godine, preduzeće će izdavati račun u skladu s važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada, dok će dinamika odvoženja otpada biti četiri puta mesečno.

Do tada, odvoženje otpada će se odvijati po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.