blank

Od 26. januara podela tipskih kanti za stanovnike Novog Žednika

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo” saopštilo je da će od četvrtka, 26. januara, do petka, 10. februara, deliti besplatne tipske kante za odvoženje otpada u Mesnoj zajednici Novi Žednik.

blank
Foto: Zvanična Fejsbuk stranica JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica

Podela tipskih kanti će se obavljati radnim danima od 9 do 14 časova, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, moći će da je preuzmu u prostorijama Mesne zajednice Novi Žednik od 26. januara do 10. februara, radnim danima od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

Za izvršenu uslugu, počev od 1. februara naredne godine, preduzeće će izdavati račun u skladu s važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada, dok će dinamika odvoženja otpada biti četiri puta mesečno.

Do tada, odvoženje otpada će se odvijati po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.