blank

Od sutra voz na relaciji Subotica – Segedin

Za sada stoji informacija da će od sutra voz saobraćati između Subotice i Segedina. Na ovoj je liniji predviđeno pet polazaka dnevno u oba pravca, a cena karte u jednom pravcu iznosi 741 dinar, stoji na sajtu “Srbijavoz”.

blank
Foto: Pixabay

Relacija duga 44 kilometara prelaziće se za vreme od 82 do 101 minuta, a iz smera Subotice polasci vozova ka stanici Segedin najavljeni su za: 06:03; 07:37; 13:37; 16:37 i 19:37 časova. Iz smera Segedina polasci vozova ka stanici Subotica su u: 05:19; 08:58; 14:58; 17:58 i 21:43 časova.

Za potrebe ulaska i izlaska putnika na teritoriji Republike Srbije vozovi imaju zaustavljanje na stanicama Subotica – javna skladišta, Palić, Hajdukovo, Bački Vinogradi, Horgoš, a na teritori Republike Mađarske na stanicama Roszke i Szentmihálytelek. Dok ne budu završeni svi potrebni radovi sa Mađarske strane, za sada će saobraćati motorni vozovi, a ne električni koji voze preko 80 kilometara na čas.

Železnički saobraćaj između ova dva grada ponovo se pokreće nakon sedam godina pauze. Putnici će za sada, usled renoviranja centralne Železničke stanice u Subotici, kretati sa malog, privremenog perona koji se nalazi u ravni sa prodavnicom „Lidl“.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.