blank

Odbojka: U duelu dva Spartaka Subotičani bolji

Odbojkaši Spartaka sinoc su u Hali sportova savladali ekipu Spartaka iz Ljiga u poslednjem kolu regularnog dela Super lige reultatom 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

blank

Spartak: Milović, Mašulović 19, Jungić, Tomčić 1, Peić, Lečić 1, Vulikić 2, Suvacki, Šebek, Khan 12, Dulić, Pavlović 7, Omar 7, Tumbas.

Spartak (Ljig): Lukić, Vukadinović, Micić, Mirković 11, Matić 2, Glavinić 6, Grković 5, Medak, Halilović 10, Blagojević, Koničanin 2, Savić 1.

Odbojkaši Spartaka iz Subotice savladali su goste iz Ljiga u meču u kom su važili za apsolutnog favorita. Ovom pobedom Spartak je regularni deo prvenstva završio na petom mestu Super lige Srbije.

Malo su se mučili Subotičani na početku susreta, pa su gosti iz Ljiga poveli 10:7. U nastavku su “golubovi” smanjivali razliku i stigli do izjednačenja, 18:18. Finiš seta doneo je neizvesnost, 22:22. Omar je doneo prednost plavo-belima as servisom, ali su gosti odmah izjednačili. Ipak više koncentracije u finišu imali su Subotičani te su prvi set rešili u svoju korist.

U drugi set golubovi su dobro ušli i poveli 8:4. Nakon toga su usledile greške domaćina što su iskoristili odbojkaši iz Ljiga da poravnaju rezultat, 9:9. Raspoloženi Mašulović doneo je prednost od 15:11. U nastavku gosti nisu imali rešenje za razigrane Subotičane, pa je na semaforu stajalo 2:0.

Treći set domaćini su odigrali rutinski. Poveli su 9:1, a razigrani Omar, Mašulović i Vulikić postarali su se da Subotičani bez mnogo muke osvoje i treći set.

Tabela Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.