blank

Oduzimanje vozila po Pravilniku o regulisanju saobraćaja (VIDEO)

YouTube video

Od 23. februara saobraćajna policija moći će u određenim situacijama privremeno da oduzme automobil nesavesnim vozačima, a policajci će takođe imati mogućnost da umesto kazne izdaju upozorenje za lakši prekršaj onima koji generalno poštuju propise.

Mogućnost oduzimanja vozila predviđena je izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja, a kako mediji pišu, mogućnost oduzimanja vozila obuhvataće vozače u teškom prekršaju, koji su u prethodne dve godine bili osuđeni na najmanje dva teška prekršaja.

blank
Foto: Subotičke.rs

To znači, ako u poslednja 24 meseca niste vozili pod dejstvom alkohola, direktno ugrožavali druge u saobraćaju, prekoračili brzinu, u naselju ili zoni škole i slično, nema mesta strahu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Saopštenje NGG Subotica

Saopštenje NGG Subotica – NAŠ GRAD! prenosimo u celosti: “NGG Subotica uputila je Zahtev čelnicima grada, gradonačelniku Stevanu Bakiću, predsedniku Skupštine grada Balintu Pastoru, načelniku

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.