blank

Promocija turističke ponude Subotice i Palića na 45. Sajmu turizma (VIDEO)

YouTube video

Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, zatvoren je juče, i predstavlja najeminentnije turističke organizacije i ponude koje prvenstveno Srbija ima da ponudi, pa potom i svet.

Pod sloganom “Avantura počinje ovde!” promovisane su nove destinacije, first minute ponude, seoski, banjski, gradski turizam, ali su predstavljeni i domaći i inostrani kapaciteti. Energija putovanja bila je sveprisutna. Subotica poslovično može da se pohvali malo drugačijom ponudom, kroz različite sfere – od ugostiteljstva, gastronomije, vinskih puteva, Palića, ali i šmeka stare secesijske dame.

blank
Foto: Subotičke.rs

Sever Srbije prepoznat je po posebnoj ponudi i lepoti, a svi koji žele odmor ovde će ga i naći.
Turistička organizacija Subotice trudi se da osmisli uvek nove sadržaje i da unapredi stare, pa se tako predstavila na 45. beogradskom Sajmu turizma.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Saopštenje NGG Subotica

Saopštenje NGG Subotica – NAŠ GRAD! prenosimo u celosti: “NGG Subotica uputila je Zahtev čelnicima grada, gradonačelniku Stevanu Bakiću, predsedniku Skupštine grada Balintu Pastoru, načelniku

Detaljnije »
blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.