blank

Olja “Slikarka zima” (VIDEO)

YouTube video

 

Jesen nas je ove godine počastila produženim sunčanim danima, a sneg nam ovih dana najavljuje zimu. Iako i jesen ima svoje čari, zima, sneg, kuvano vino, donose toplinu čarobnog decembra. I dok nas “Slikarka Zima” ne poseti i prozore ne prošara mraznim kistom, Olja-čije je drugo ime „kreativnost“ četkicom je oslikala prozore nekoliko poznatih palićkih i subotičkih lokala.

blank
Foto: Subotičke.rs

Da ukrasite svoj izlog, dom ili unesete dašak novogodišnjih praznika ne treba vam mnogo, osim malo volje. Olja je jedna od retkih koja oslikava subotičke staklene površine, čiji je raspored popunjen kad je u pitanju crtanje po staklu, ali ona se ne žali zbog toga. Naprotiv, uživa u svakom potezu četkicom.

blank
Foto: Subotičke.rs

Domaća atmosfera i salaši u Vojvodini, gostoprimstvo je nešto sa čime se ljudi iz ovih krajeva ponose. Jedan od najlepših pogleda na Palićko jezero je upravo sa Ženskog štranda. Nekada se moglo klizati na debelom ledu ovoga jezera. Sada Olja oslikava pre mraznih crteža. Zimska idila i decembar odišu prazničnom atmosferom, a slikarka Olja svojim kistom upotpunjuje zimskim motivima, pogled na jezero.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.