blank

Otvoren 12. “Winterfest” u Subotici (VIDEO)

YouTube video

Mali Korzo u Subotici ovih prazničnih dana mirisaće na kuvano vino i kurtoš kolač. Naime, tradicionalni Vinterfest tokom celog decembra i Božića u januaru okuplja sve zaljubljenike u zanatske delatnosti, ali i zimske delicije iz ovoga kraja. JKP „Subotičke pijace“ organizator su ovog zimskog festivala na kome 60 izlagača prodaje svoje proizvode.

Ova tradicionalna manifestacija jedna je od omiljenih svima koji prošetaju ulicama, pa je i ove zime donela miris cimeta i kuvanog vina na trg, pa lagano sa čašom toplog napitka možete kupiti suhomesnate specijalitete ili poklone za predstojeće praznike.

blank
Foto: Subotičke.rs

Humanitarnim karakterom ponosi se ova poslednja subotička manifestacija u godini. Sugrađani imaju priliku da kupe proizvode raznih udruženja ili doniraju novac, i to čine u ovo doba godine, svesni da je naše malo nekome sve.

Med, vina, sveće, suhomesnati proizvodi, tople kape, pokloni za praznike, sve to i još mnogo više možete naći u narednih mesec dana, na subotičkom Vinterfestu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.