blank

Otvoren Lidl kod bolnice (VIDEO)

YouTube video

Radno vreme drugog Lidla u Subotici je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji

Kompanija Lidl danas je otvorila drugu prodavnicu u Subotici. U novoj prodavnici radi 45 radnika za koje pomenuta kompanija tvrdi da imaju i privatno zdravstveno osiguranje.

Kompanija Lidl Srbija je pripremila i posebno iznenađenje za novorođene bebe u Subotici  – „Bebinu čarobnu kutiju“.  U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Subotice, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 8. do 15. septembra, u porodilištu Opšte bolnice Subotica, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože.

blank

Dodatno, Lidl je pre samo nekoliko dana iznenadio svoje potrošače i uveo nove proizvode u svoju S ljubavlju, domaće liniju proizvoda isključivo domaćih dobavljača. Asortiman je obogaćen domaćom lenjom pitom sa jabukom, urnebes salatom, vojvođanskim golicama, kao i jajima iz slobodnog uzgoja i drugim, koji se sada mogu pronaći i u novoj prodavnici.

Lidl je odlučio da pomogne onima koji pomažu Srbiji, pa će kupovinom bilo kog od 90 autentičnih proizvoda ovog Lidl brenda do 5. oktobra, Lidl donirati po 1 dinar Crvenom krstu Srbije i time obezbediti sredstva za pomoć ugroženim kategorijama društva.

Radno vreme drugog Lidla u Subotici je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sportska dešavanja za vikend

Program sportskih dešavanja za vikend: Petak: -Muški fudbal: Superliga, TSC – Voždovac, 18 časova. Pročitaj još SUBAK savladao Sports World Odbojkaši Spartaka ustuknuli pred šampionom

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 23 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu imati povolјan uticaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.