blank

Palić Bambino i Coerver Coaching Srbija potpisali ugovor o saradnji

Ugovor o sportskoj saradnji potpisan je između Fudbalskog sportskog udruženja Palić BAMBINO i Coerver Coaching Srbija.

blank
Foto: Palić BAMBINO

U trofejnoj sali Sportskog saveza Subotice ugovor su potpisali Renato Pirša, tehnički direktor Coervera i sportski direktor Palić Bambina Saša Komatina.

„FK Palić Bambino već 4 godine radi na razvoju fudbala na Paliću i to najviše kroz rad sa decom. Ono što je izuzetno važno u radu sa njima jeste metodologija obuke te dece od ranog uzrasta i perioda gde može da donese najbolje rezultate u smislu obučenosti mladih fudbalera.

Ovom saradnjom želimo sve to da dignemo na viši nivo i da postavimo osnov za budućnost ovog kluba, jer je cilj da jednoga dana dres seniorske ekipe nose dečaci ponikli i stasali u ovom klubu, smatram da je to jedina formula dugoročnog opstanka fudbala na Paliću i zbog toga nam je važno da uz sebe imamo svetski metod broj 1”, rekao je Saša je Komatina.

Renato Pirša, tehnički direktor Coerver Coaching, istakao je da je veoma zadovoljan ovom saradnjom i rekao da je Coerver Coaching globalna kompanija koja se bavi obukom i razvojem igrača i edukacijom trenera u fudbalu po Coerver metodi, koja ima preporuke FIFA i UEFA i smatra se svetskim metodom broj 1. u tom polju.

Potiče iz Holandije, sa globalnom centralom u Londonu, a postoji već 39 godina i trenutno funkcioniše u 60 zemalja na svim kontinentima.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.