blank

Parastreličarski klub Veteran uspešan u Bečeju i Vilovu

Parastreličarski klub Veteran učestvovao je proteklog vikenda na dva takmičenja na kom su postigli zavidne rezultate. 

blank
Foto: Streličarski savez Srbije

U Bečeju je održano 3D prvenstvo Vojvodine za mlađe kategorije u okviru kalendara takmičenja Streličarskog saveza Srbije, dok je u Vilovu održano takmičenje koje je održano u okviru kalendara takmičenja Parastreličarskog saveza Srbije.

Na prvenstvu u Bečeju nastupilo je čak 13 takmičara iz PSK Veteran koji su osvojili 11 medalja od kojih čak 6 zlatnih.

Zlatni su bili: Geza Gazdag u kategoriji juniora golim lukom, Bence Tot Kiš u kategoriji kadeta golim lukom, Valentin Keresteš u kategoriji pionira golim lukom, Hunor Tot u kategorij mlađih pionira golim lukom, Saša Mitov u kategoriji seniora Longbov lukom i Petar Keresteš u kategoriji veterana golim lukom.

Drugo mesto su osvojili Dejan Varju u kategoriji seniora kompaund lukom, Atila Feješ Klapka u kategoriji seniora longbov lukom i Laslo Peter u kategoriji veterana golim lukom, dok su treći bili Zoltan Pataki u kategoriji seniora kompaund lukom i Anđelka Keresteš u kategoriji seniorki golim lukom.

Takmičari PSK Veteran su nastupili i na takmičenju koje se odražalo u Vilovu. Subotičani su nastupili sa 4 takmičara koji su osvojili tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Zlatne medalje su osvojili Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom, Aleksandar Žepinić u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70 metara i Siniša Matković u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 30 metara. Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Saša Babić u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70 metara.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.