blank

Počele prijave za Mini Maksi Ligu

Sportski savez Subotice i ove godine organizuje fudbalski turnir u okviru Mini Maksi lige za mlade fudbalere rođene od 2012. do 2016. godine.

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Savez je tehnički organizator ovog turnira koji će se odvijati u periodu od polovine novembra do marta meseca. Utakmice će se odigravati u balonu Kutens u Dudovoj šumi subotom poslepodne od 12 do 18 časova, dve utakmice istovremeno. Utakmice u balonu igraće se bez prisustva publike kao i prošle godine.

Igra se 3×12 minuta. Prva dva poluvremena se registruju, ali se rezultati nigde ne objavljuju, dok je treće poluvreme prilika da zaigraju sva deca koja inače imaju manju minutažu. Vrednuje se jedino fer plej lista koja će biti polazna osnova za završni turnir (odigrava se u martu) koji će biti pravi takmičarski i gde će se odlučiti pobednici svih generacija koji će predstavljati Grad na regionalnom i državnom takmičenju.

Revijalni deo Lige traje od kraja novembra do početka marta, nakon čega sledi završni takmičarski turnir po generacijama. U revijalnom delu svaka ekipa će odigrati najmanje devet utakmica tokom tri meseca. Pauza je od 23. decembra do 20. januara. Utakmice se igraju sa loptama broj 4 po sistemu 5+1 osim u selekciji 2012. godišta gde će se igrati 4+1 .

Pozivamo sve zainteresovane klubove da nam se jave i da zajedno omogućimo deci da igraju fudbal sa svojim vršnjacima, da se druže i bave sportom. Kotizacija po ekipi iznosi 15.000 dinara.

Više informacija možete dobiti na telefon 024/553-306, na mal: [email protected] kao i u prostorijama Sportskog saveza grada Subotice, Park Rajhl Ferenca 12.

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 18 stepeni Celzijusa. Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.