blank

TSC danas dočekuje Frajburg

Na TSC Areni u Bačkoj Topoli će se danas od 18 časova i 45 minuta odigrati još jedna istorijska utakmica za klub. TSC u 3. kolu grupne faze Lige Evrope dočekuje nemački Frajburg.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je na jučerašnjoj konferenciji za medije, pred utakmicu protiv Frajburga, naglasio da TSC uvek ima najveća moguća očekivanja, bez obzira na to ko je favorit na papiru i da se na to ne obazire.

„Ispratili smo i pogledali sve utakmice protivnika i jasno je da se radi o organizovanoj ekipi koja igra u Bundesligi, jednoj od pet najboljih. Mene veoma raduje što ću sutra imati priliku da upoznam čoveka koji je već 12 godina trener tog kluba, što je u današnjem fudbalu raritet i mnogo govori o klubu i njemu kao treneru.

Verujem da ćemo iskoristiti ovu priliku da se izmerimo sa ekipom koja ima izvanredan sistem i mehanizme u igri i organizovani su u svim fazama. Pokazali su da mogu da pariraju svakome. Prošle godine su sa Juventusom odigrali izvanredne utakmice, a ove pobedili u Pireju Olimpijakos što nije lako. Primaju golove, ali ih i puno daju i za nas će biti veliki izazov da vidimo koliko možemo da im se suprotstavimo i da li ćemo igrati egal“, rekao je Lazetić.

Napadač Miloš Pantović je odgovarajući na pitanja novinara rekao da od predstojeće utakmice očekuje mnogo.

„Pripremili smo se dobro i što je najvažnije u prve dve utakmice smo pokazali da smo u rangu sa tim protivnicima na terenu i da možemo sa njima da igramo. Možda su oni skuplji i dolaze iz boljih liga, ali i mi se nešto pitamo. Sigurno je da sutra nećemo izaći sa belom zastavom, već ćemo dati svoj maksimum i nadamo se najboljem“, rekao je Pantović.

Direktan prenos meča je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 27 stepeni Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.