blank

Počele prijave za Subotički polumaraton

Dosadašnjih šest Subotičkih polumaratona pokazali su odličnu organizaciju, koja je mislila na svaki detalj ove zanimljive, sportsko-istorijse manifestacije.

blank
Foto: Subotičke.rs

Kao jedna od centralnih manifestacija u sklopu svečanog obeležavanja Dana grada, Subotički polumaraton okuplja veliki broj ljubitelja trčanja iz cele Srbije i kao takav uvršten je u calendar sportskih dešavanja u državi.

Subotički polumaraton zamišljen je kao trka kroz istoriju, gde trkači prolaze pored Gradske kuće, Rajhlove palate, Sinagoge, Gradskog muzeja. Ovaj polumaraton specifičan je po nekoliko osnova: pored nagrada za najbrže trkače, svaki učesnik dobija medalju. Manifestacija počinje u ranim jutarnjim satima dečijim trkama, u kategorijama od najmlađih, pa sve do onih starije dece i odraslih. U zavisnosti da li obarate lične rekorde ili želite samo da budete učesnik sjajne trke u organizaciji onih koji vole i cene svoj grad i na ovaj način ga promovišu, kako u sportskom tako u turističkom smislu, Subotički polumaraton je idealan za sve one koji vole avanturu.

U zavisnosti od mogućnosti pred takmičarima su tri trke: trka na 5 km, trka na 10 km i polumaraton. Svaki učesnik dobija unikatnu medalju, ultra tanku SUPM majicu, kao i SUPM pass koji otključava najlepše i najznačajnije lokacije u okviru najvećeg trkačkog događaja u Subotici. Prijave za Subotički polumaraton moguće su putem linka: https://trka.rs/events/475/

Sedmi Subotički polumaraton održaće se u nedelju, 25. Avgusta i predstavljaće još jedan u nizu posebnih sportskih svečanosti kojima će se obeležiti laskava titula Subotice kao Evropskog grada sporta za 2024. godinu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.