blank

Počinje završnica Mini Maksi lige Subotice

U subotu 2. marta počinje odlučujući finalni turnir za tri generacije Mini Maksi lige Subotice. Nakon revijalnog dela koji je trajao tri meseca i trenerima poslužio za uigravanje ekipa, sada mladim fudbalerima predstoje okršaji za bodove i konačan plasman.

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Prvog finalnog dana koje je na programu u subotu 2. marta od 12 časova za titulu prvaka boriće se mladi fudbaleri 2012., 2013. i 2016. godišta. Utakmice se igraju u balonu Kutens kao i do sada. Pravo nastupa za ekipe imaju samo oni fudbaleri koji se nalaze u bazi podataka koje su klubovi morali dostaviti organizatorima. Igra se dva poluvremena po 12 minuta bez prisustva publike, pošto će u svakom momentu biti veliki broj dece u balonu.

Generacija 2012. gde ima četiri ekipe, igra po sistemu svako sa svakim i na kraju se pravi tabela redosled ekipa. Ekipa Su Team u toj generaciji igra revijalno.

U generaciji 2016. godišta ekipe su podeljene u dve grupe A Grupa: Spartak, Su Team, Obilić, B grupa: Arena, United, Subotica. Igra se po sistemu svako sa svakim u grupi. Prvaci grupa će se u finalnom susretu boriti za pobednički pehar, drugoplasirane ekipe za treće mesto.

U generaciji 2013. godišta ekipe su podeljene takođe u dve grupe, A grupa: Arena 1, United, Preporod, B grupa: Su Team, Arena 2, Subotica. Nakon razigravanja po grupama prvaci grupa igraju finale, a drugoplasirane meč za 3. mesto.

Roditelji mogu prisustvovati svečanoj dodeli pehara i medalja koje će se deliti po završetku takmičenja sve generacije posebno.

Satnica prvog finalnog dana:

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.