blank

Policija traga za dvojicom mladića koji su ubili mladog sugrađanina?

Dvadesetjednogodišnjak Filip Zeljković ubijen je pre dva dana na Palićkom putu, a kako Kurir nezvanično saznaje policija traga za dvojicom mladića!

blank
Foto: Pixabay

Juče je, da podsetimo, veći broj lica saslušan, a u pitanju su svedoci događaja koji se desio u noći između 14. i 15. oktobra. Oni su nakon saslušanja pušteni, a kako nezvanično saznajemo policija je na tragu osobama koje su pucale i usmrtile mladića.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira policija traga za dvojicom mladića za koje se sumnja da su pucali u Filipa.

– U pitanju su mladići koji su od ranije poznati subotičkoj policiji. Jedan od njih već je hapšen zbog ubistva – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Ti momci su mnogo puta ranije pravili probleme na ulicama grada, a gotovo uvek su naoružani. Ubistvo za koje je jedan od njih već hapšen zbog ubistva nožem, a on je tada osuđen na kaznu zatvora koju je odležao kao maloletnik.

Prema rečima našeg izvora do sukoba na pumpi je došlo kad su napadači počeli da provociraju Filipa i njegovog brata koli su se vraćali iz izlaska.

Izvor: Kurir.rs / D.A.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

2 responses to “Policija traga za dvojicom mladića koji su ubili mladog sugrađanina?”

  1. Шта рече већ су били осуђивани. Немојмо да се чудимо да се нешто понавља и ови рецидивисти су на слободи. Када је закон такав ове типове треба једноставно или доживотни или их истребити да друштво не мора да се плаши оваквих типова.

  2. Poznat policiji, kao maloletnik ubio neduznog coveka, odlezao u zatvoru, sin policajca… hajde recite ime… ceo grad zna o kome se radi…. koga zamajavaju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 33 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije moguće su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.