blank

POLICIJSKO SAOPŠTENJE Obračun migranata izmišljen

blank

Apelujemo na medije da ovakve vesti ne prenose bez provere jer time izazivaju uznemirenje kod građana

Policijska uprava u Subotici saopštila je danas da je potpuna izmišljotina da je danas došlo do obračuna migranata u subotičkom naselju Prozivka. Policija je apelovala na medije da ovakve vesti ne prenose bez provere jer time izazivaju uznemirenje kod građana.

“Policiji nije prijavljen ovakav slučaj, niti je policija, kako se tvrdi u pojedinim objavama u medijima i na društvenim mrežama, vršila uviđaj, jer se ovaj događaj nije ni odigrao.

Subotička policija pojačano, 24 časa dnevno, patrolira područjima koja su u njenoj nadležnosti i preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi osigurala bezbednost svojih sugrađana”, navedeno je u saopštenju.

Portparolka subotičke policije, Tatjana Vetro, demantovala je nešto ranije, u izjavi datoj našoj redakciji, vest koju su objavili neki mediji da su migranti kod fabrike „Pionir“ izboli prolaznika.

Onlajn tabloid „24 sedam“ prethodno je objavio da se ovaj navodni incident dogodio u, kako je navedeno, subotičkom naselju Prozivka kod fabrike „Pionir“, iako se „Pionir“ uopšte ne nalazi u pomenutom naselju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “POLICIJSKO SAOPŠTENJE Obračun migranata izmišljen”

  1. Oni su ovde ilegalno. Samim tim, moraju biti isključivo u kontrolisanim objektima. Dakle, idite u bilo koju drugu zemlju bez dozvole da pređete granicu, završićete u zatvoru. Tako da, bez obzira na političke zamisli i okolnosti i dozvole da prelaze granicu bez dokumenata, obaveza naše države je da sačuva bezbednost građana. Ovi ljudi su potpuno bez kontrole i očigledno različiti interesi među njima dovodi do sukoba a svakog dana stižu sve bezobzirniji i ekstremniji vojno sposobni muškarci. Neće se dobro završiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.