blank

Narodna stranka krivi vlast za incident na Makovoj sedmici

blank

Gradski odbor Narodne stranke Subotica saopštio je da su građani Subotice svedoci najvećeg broja izbeglica koje dolaze sa Bliskog istoka i drugih ratom zahvaćenih regiona, te da je za to kriva jedino vlast.

„Postoje ozbiljne sumnje da pojedinci participiraju u kriminalnim radnjama kao što su trgovina ljudima, oružjem i narkoticima preko granice sa Mađarskom. Da je sve tako, govori činjenica, a to je da je došlo do oružanog sukoba migranata u kojem ima i stradalih i ranjenih”, naveli su u saopštenju.

Gradski odbor Narodne stranke u Subotici se pita odakle migrantima oružje, šta rade van kampa koji je predviđen za izbeglice, da li su ovo posledice sporazuma sa Turskom koji omogućava migrantima da se „legalno“ kreću po Srbiji samo sa ličnom kartom, koliko je nastalo žrtava ovog sukoba, da li ima povređenih pripadnika MUP-a, kao i zašto su građani Subotice i Srbije uskraćeni za sve te informacije.

„Nećemo da budemo žrtve političke manipulacije zarad kriminalnih interesa ove vlasti. Podržaćemo svaku proaktivnu inicijativu svake organizacije, a koja ima za cilj povećanje bezbednosti građana Subotice u ovim teškim vremenima”, poručili su.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.