blank

Smeštajni kapaciteti na Paliću u potpunosti popunjeni

39. po redu Prvomajski uranak na Paliću predstavlja tradiciju bogatu različitom ponudom.

blank
Foto: Subotičke.rs

 

Pored luna parkova, gastronomske ponude, manifestacija vezanih za ovaj kraj, kao što su vinske, ali i akva parka koji je od septembra delimično otvoren, Palić pruža za ove praznike lep sadržaj. ZOO vrt će u prazničnim danima raditi duže, sa osmišljenim aktivnostima kao što su hranjenje životinja i izložbe, dok će se na Palićkom jezeru održavati jedriličarska regata, ove godine po 78. put.

Iz Turističke organizacije Subotica kažu da su ukupni smeštajni kapaciteti na Paliću preko 2.000 ležajeva, a popunjenost za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika je 100%. Domaći turisti su povezali praznike i boraviće u proseku oko četiri noći, odnosno pet dana. Strani turisti će kraće boraviti i zadržavaće se prosečno dve noći – tri dana – dodaju iz TO Subotica.

Cene smeštaja u hotelima su od 3.200 do 7.000 dinara po osobi u ½ sobama, zavisno od kategorije i vrste usluge. Cene ostalog smeštaja su išle od 1.600 do 4.000 dinara po ležaju za luksuznije smeštaje sa bazenima, u privatnom vlasništvu.

“Ove godine će, po prvi put, posetiocima za 1. maj biti otvorena vrata novog aqua parka, koji će u velikoj meri doprineti proširenju turističke ponude, kako za ove praznike, tako i generalno”, kažu iz Turističke organizacije Subotica.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.