blank

Potpisan koalicioni sporazum “Subotica protiv nasilja-Biram Suboticu-Nela Tonković”

Saopštenje prenosimo u celosti:

blank
Foto: Kalman Nemet on Unsplash

“Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo danas u Subotici postigli dogovor i formirali koaliciju pod nazivom “Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković”.

Stranke koje čine ovu koaliciju su Demokratska stranka, Narodni pokret Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani, Zeleno-levi front i Demokratska zajednica Hrvata.

Potpisali smo koalicioni sporazum kojim se svaka strana obavezuje da će kroz uzajamnu saradnju ponuditi građanima Subotice alternativu i biti glas i zastupnik svojih komšija.

Subotičani, naše komšije, žele da učestvuju u procesima odlučivanja u našem gradu, žele grad po svojoj meri i spram svojih potreba i imaju pravo da se čuje njihov glas.

Ovo ujedinjenje opozicije predstavlja ključni korak ka ostvarivanju pozitivnih promena za našu Suboticu, a to je pravedna, efikasna i svojim građanima posvećena gradska uprava i administracija.

U narednim danima ćemo objaviti detalje o prikupljanju potpisa za izbornu listu”, navodi se u saopštenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.