blank

Udružena opozicija Subotice na lokalne izbore izlazi pod nazivom “Subotica naš grad”

Pokret Živim za Srbiju, Dveri, Dosta je bilo i Narodna stranka danas su izdali saopštenje u kome se kaže da će na lokalne izbore za odbornike u Skupštinu grada Subotice ići u koaliciji pod nazivom “Subotica naš grad – udružena opozicija Subotice – nacionalna i demokratska”, a nosilac liste je Željko Častvan.

blank

U zajedničkom saopštenju ove kolacije se kaže da je “ova koalicija okupljena oko iskrene borbe za doborbit građana, koji su prepoznali želju za korenitim promenama na lokalu i dodaje se da su bili “najveći zagovornici i opozicionari ovoj vlasti”, dodaju kako je ovo “borba za promenu sistema vrednosti”.

Takođe, u saopštenju ističu da su bili “na visini zadatka kada su građani Subotice bili ugroženi bezbedonosno od strane krijumčarskih bandi migranata, ukazujući na sav besmisao politike ove vlasti”.

Dodaju da su “štitili našu Suboticu i naše građane i raznim aktivnostima, ukazivali na pogubnu politiku ove vlasti”, kao i da su “pokrenuli peticiju za besplatne udžbenike i užinu za sve đake grada Subotice” koju je potpisalo 1.270 građana i koja je predata čelnicima Gradske kuće, ali bez odgovora do sad.

Smatraju u saopštenju da su ostali dosledni sebi, državi i gradu u kom žive i koga vole – kroz doslednost u borbi za tradicionalnim i prodičnim vrednostima, pa s tim u vezi, treba da imaju predstavnike u Skupštini grada Subotice.

U zajedničkom saopštenju ove koalicije se pozivaju svi građani “koji dele naše vrednosti i koji nam veruju da ćemo biti istrajni u našoj zajedničkoj borbi da dođu da nam daju podršku, svoj potpis!”, a termine i lokacije za prikupljanje potpisa objaviće naknadno putem društvenih mreža i lokalnih medija.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Udružena opozicija Subotice na lokalne izbore izlazi pod nazivom “Subotica naš grad””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.