blank

Poraz TSC-a od Radničkog

Fudbaleri TSC-a doživeli su poraz na TSC areni od Radničkog iz Sremske Mitrovice rezultatom 2:0 (0:0). Izabranike Žarka Lazetića u toku ovih priprema ne prate baš sjajni rezultati, ali igra obećava.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Mitrović 71., Šoš (AG) 73. minut za Radnički

TSC: Simić, Antonić, Krstić, Cvetinović, Vlalukin, Šoš, Kuveljić, Milosavljević, Stanić, Ćirković, Milovanović. Igrali su još: Mirčevski, Milosavić, Krpić, Mićić, Preradov.

Radnički: Dragićević, Ilić, Srbijanac, N. Cvetković, Isailović, Gajić, Petrović, S. Cvetković, Obuja, Pađen, Đukanović. Igrali su još: Ostojić, Mitrović, Milosavljević, Moker, Protić, Stevanović, Ivić, Arbadžija, Bratić, Ristanović, Ivković, Lukić, Bilbija.

U prvom poluvremenu bilo je nekoliko prilika na obe strane. TSC je pretio preko Stanića koji je pogodio prečku i Milovanovića čiji je udarac ukrotio golman Dragićević. Radnički je imao priliku preko Obuje koji je skoro bio neprecizan.

Radnički je u vođstvo došao u 71. minutu kada je Mitrović pogodio. Nedugo zatim Šoš je nespretno loptu poslao u sopstvenu mrežu za konačnih 2:0. Do kraja susreta Vlalukin je zaradio drugi žuti karton, pa je morao ranije u svlačionicu.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.