blank

Radnički prejak za Slobodu

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka odigrali su juče drugu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za narednu sezonu protiv ekipe Slobode iz Stare Moravice. Kvalitetnija ekipa Radničkog bila je bolja i slavila ubedljivo rezultatom 7:1 (5:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Maravić Z., Tosenberger F., Petrović, Šimić, Mitić 3x. za Radnički

Radnički: Lebović, Maravić U., Kujundzić, Ljubojčić, Tosnberger F., Petrović, Stojanović, Šimić, Maravić Z., Mitić. Igrali su još: Bokić, Šarfanko, Vojnić, Rapaić.

Nakon remija sa Slogom iz Čonoplje, Bajmočani su ostvarili prvu pobedu u ciklusu priprema za narednu sezonu Vojvođanske lige Sever. Na sportskom centru gostovala je Sloboda iz Stare Moravice koja je u ovom trenutku pružila maksimum protiv mnogo kvalitetnije ekipe Radničkog.

U prvom poluvremenu ređale su se šanse Bajmočana, a uspeli su i da postignu pet pogodaka. U drugom poluvremenu oba trenera su izvršila nekoliko izmena, ali su gosti do kraja samo uspeli da ublaže poraz.

Radnički već u subotu igra naredni kontrolni meč protiv ekipe Tomislavci.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.