blank

Potpisivanje ugovora za stipendiranje od 12. januara

Lokalna samouprava je na osnovu gradske Odluke o dodeli stipendija za studente sa teritorije Grada Subotice i na osnovu konkursa koji je trajao do 07. novembra 2023. godine dodelila stipendije za sto studenata.

blank
Foto: Subotičke.rs

Odlučeno je da će, usled finansijske stabilnosti gradskog budžeta, pored rang liste od sto studenata ista biti dopunjena sa još 68 studenata koji imaju 110 bodova, što znači da će ukupno 168 studenata za školsku 2023/2024. godinu narednih deset meseci dobijati po 10.400 dinara. Potpisivanje ugovora sa studentima realizovaće se od 12. do 18. januara tekuće godine u sobi 305, na III spratu Gradske kuće od 9.00 do 14.00 časova. Sa sobom je potrebno poneti ličnu kartu i fotokopiju tekućeg računa, a sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 024/626-883. Studenti koji nisu prilikom konkurisanja predali overena svedočanstva i drugu dokumentaciju, dužni su da istu donesu prilikom potpisivanja ugovora.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.