blank

Predstavljeni novi igrači Fudbalskog kluba “Spartak” (VIDEO)

YouTube video

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv danas je na konferenciji za medije predstavio četiri nova igrača. U plavo-beli tim došli su Stefan Tomović (2001. godište), Nemanja Krsmanović (2003. godište), Ilija Martinović (1994. godište) i Marko Kerkez (2000. godište).

Sportski direktor Ljubiša Dunđerski istakao je da ne sumnja da će momci opravdati poverenje i da će svi zajedno uspeti u zajedničkom cilju, a to je plasman među osam ekipa u plej-ofu.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Mislim da za nas ovo još nije kraj prelaznog roka. Radimo na jednom odlasku i moguća dva dolaska, ali svi znate da nije lako da se borimo sa nekim klubovima što se tiče finansijskih vrednosti. Trenutno, ne bih rekao da je ovo najbolji prelazni rok, ali sigurno jedan smišljen i planski dobro odrađen prelazni rok”, rekao je Dunđerski.

Stefan Tomović došao je iz Čukaričkog i potpisao ugovor na tri i po godine.

“Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom klubu Spartak na ukazanom poverenju. Mislim da ćemo zajedno da ostvarimo zacrtan uspeh, a to je plej-of i da sve ono iz svlačionice prenesemo na teren”, naglasio je Tomović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Centralni defanzivac, Ilija Martinović, nije krio zadovoljstvo što je u plavo-belom timu.

“Srećan sam što sam danas ovde i što sam zadužio opremu velikog kluba kao što je Spartak. Radujem se ovom izazovu, jer znam koliko je liga jaka i kakvi se transferi prave ovde. Radujem se saradnji sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem. Cilj je jasan – plej-of i da postavimo Spartak tamo gde mu je i mesto”, zaključio je Martinović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.