blank

Prethodne nedelje vatrogasci intervenisali 9 puta

U periodu od 29. januara do 4. februara 2024. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda.

blank
Foto: Subotičke.rs

U pet saobraćajnih nezgoda dve osobe su teže povređene i sedam osoba je lakše povređeno, dok je u tri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 59 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdata su 594 prekršajna naloga i iz saobraćaja je isključeno 47 vozača od kojih je za 11 vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su devet intervencija protivpožarne zaštite.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 37 stepeni Celzijusa. Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha

Detaljnije »
blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija je relativno povolјna. Oprez

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.