blank

Promocija Subotice kao Evropskog grada sporta

Na deset mesta u gradu postavljene su table sa natpisom Subotica – Evropski grad sporta. Prošle godine je naš grad u konkurenciji 30 evropskih gradova proglašen gradom sporta za ovu godinu, koju dodeljuje ACES Europe, neprofitna organizacija sa sedištem u Briselu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Kako su nekoliko puta naglašavali nadležni grada ovo je prilika da se ulaže u sportsku infrastrukturu i sportiste ovoga grada koji su najveći ambasadori, a ujedno su upravo oni zaslužni za dobijanje ove titule.

„Table su postavljenje u blizini sportskih terena i važno je poslati sliku da se ponosimo ovom titulom i našim sportistima. Table su postavljenje na terenima na kojima se održavaju međunarodni sportski susreti.

Ovo je vid promocije kojom šaljemo sliku, kako bi što više ljudi bilo upoznato sa ovom, za nas, izuzetno važnom, laskavom titulom. U toku godine ćemo nastaviti sa promotivnim aktivnostima. U planu su mnogobrojne besplatne školice sporta. Intenzivno se dogovaramo sa sportskim klubovima, gde će se tokom raspusta moći pohađati besplatne škole sporta.

Blagovremeno ćemo objavljivati gde će se i kada održavati sportski turniri, a sve u sklopu promocije sporta i ove titutle kao Evropskog grada sporta“, istakla je Nataša Aleksić, članica Gradskog veća zadužena za sport i omladinu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.