blank

Propada li zbog sirene zgrada u Bajmoku? (VIDEO)

YouTube video

Stanarima zgrade u Ulici Jugoslovenske narodne armije 2, u centru Bajmoka, godinama prokišnjava krov zbog vojne sirene koja je na zgradu postavljena tokom bombardovanja.

Kako stanari navode, krov je počeo da prokišnjava pre deset godina, a situacija se pogoršala pre više od godinu dana kada je sirena uklonjena. Iako su gradske službe uklonile sirenu, nikada se više nisu pojavile kako bi sanirale štetu koja je načinjena.

blank

— Najpre smo se obratili Sektoru za vanredne situacije, da bi nas oni dalje uputili na gradsku upravu. Od grada smo dobili povratnu informaciju da će problem biti rešen. Iako su sirenu uklonili pre godinu i po dana, više se nikada nisu pojavili, a problem je sve veći i veći. Do sad je voda samo kapala, a sad lije u mlazevima — kaže jedan od stanara.

Opširnije u video prilogu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »
blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.