blank

Radnički isčupao bod u Bajši!

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka gostovali su Bajši u okviru 5. kola Vojvođanske lige Sever i odigrali nerešeno 3:3 (3:1). Nakon dva gola zaostatka na poluvremenu, u nastavku su uspeli da izjednače rezultat i osvoje vredan bod na teškom gostovanju.

blank

Strelci: Morović (P) 25., Vranješ (P) 29., Nađ 44. minut za Bajšu, Šimić 21., Orčić 74., Petrović 90. minut za Radnički.

Bajša: Damjanović, T. Nađ, Varga, Morović, Vranješ, Dugandžija, Krivokapić, Batori, Avdalović, O. Nađ, Savin. Igrali su još: Sili.

Radnički: S. Lebović, Z. Maravić, D. Tosnberger, Kujundžić, F. Tosnberger, Stojanović, Babić, Ljubojčić, Šimić, Marinković, Orčić. Igrali su još: Petrović, U. Maravić, Mitić, Lukić, Milić.

Radnički je ostvario još jedan dobar rezultat na neugodnom gostovanju kvalitetnoj ekipi Bajše i napravio odličnu uvertiru pred lokalni derbi sa Bačkom, koji se igra za vikend u Bajmoku.

Poveli su Bajmočani u 21. minutu preko Šimića, ali su domaćini brzo izjednačili sa bele tačke kada je strelac bio Morović. Nedugo zatim, domaćini su imali još jedan jedanaesterac koji je ovoga puta realizovao Vranješ. U samom finišu prvog dela Bajša je došla do dvocifrene prednosti kada je pogodio Nađ.

U drugo poluvreme Radnički je ušao angažovanije i uspeo da smanji zaostatak preko Orčića u 74. minutu. Kada su svi na stadionu čekali poslednji sudijski zvižduk Radnički je došao do izjednačenja. Odlično je aut ubacio Marinković, a mladi Petrović uspeo da umakne domaćoj odbrani za konačnih 3:3.

Tabela:

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.