blank

Radnički na krilima “bonusa” savladao Hajduk

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka ugostili su juče na Sportskom centru ekipu Hajduka iz Stapara u okviru 28. kola Vojvođanske lige grupa Sever i slavili rezultatom 3:0 (2:0) golovima mladog Petrovića i Lukića.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Petrović 8., 12., Lukić 87. minut za Radnički.

Radnički: Lebović S., Marinković, Kujundžić, Lebović L., Babić, Miletić, Petrović, Šimić, Kolak, Stojanović, Tosnberger D. Igrali su još: Mitić, Tosnberger F., Lukić, Ljubojčić, Vukelić.

Hajduk: Matić, Erdei, Sretić, Lazić, Agbaba, Stojšić, Kovačev, Žeželj, Basarić, Đustebek, Kucurski. Igrali su još: Pekez, Mančić, Dujaković, Bajčev, Terzić.

Došao je Radnički u vođstvo već u 8. minutu kada je dugačak aut bacio Marinković, a Babić uspeo da preglava loptu na drugu stativu gde se odlično snašao mladi Petrović i pogodio za 1:0.

Nije se dugo čekalo na drugi gol. Babić je poslao loptu između dva defanzivca do Petrovića koji je lobovao golmana Hajduka za 2:0.

Imali su gosti šansu da smanje rezultat do poluvremena, ali je Lebović pokazao klasu i sačuvao mrežu. Konačan rezultat postavio je Lukić u 87. minutu kada je postigao efektan pogodak pod prečku sa oko 25 metara.

U narednom, 29. kolu Bajmočani dočekuju Hercegovac iz Gajdobre.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.