blank

Radnički srušio Vrbas na putu ka višem rangu (VIDEO)

YouTube video

Derbi meč 22. kola Vojvođanske lige grupa Sever igrao se u Bajmoku gde je domaći Radnički ugostio Vrbas. Bajmočani su slavili sa 2:0 (0:0) golovima Vukelića i tako popravili šanse da se do kraja prvenstva bore za plasman koji vodi u viši rang.

Strelac: Vukelić 60. 82., minut za Radnički.

Radnički: S. Lebović, Marinković, F. Tosnberger, Maravić, L. Lebović, Babić, Miletić, Vukelić, Kolak, Stojanović, D. Tosnberger. Igrali su još: Petrović, Mitić, Orčić, Ljubojčić, Šimić.

Vrbas: Damnjanović, Ćurković, Šćepanović, Vujošević, Vasić, Živkucin, Bajić, Mićunović, Krajinović, Hrnjački, Kisarić. Igrali su još: Tepčević, Paunović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ovom pobedom Radnički je prišao na samo 4 boda od drugoplasiranog Vrbasa i mesta koje vodi u baraž za popunu Srpske lige grupa Sever.

Krenulo se oprezno sa obe strane. Radnički je pokušavao da pritisne odbranu gostiju sa visokim presingom, dok su gosti vrebali priliku iz kontranapada.

Radnički u prvom delu nije imao izglednijih prilika. Gosti su imali veliku priliku u 30. minutu kada je nakon centaršuta Hrnjački bio neprecizan iz izgledne situacije.

blank
Foto: Subotičke.rs

U drugom poluvremenu Radnički je krenuo angažovanije i sa većom željom od protivnika da dođe do bodova. Maravić je u 60. minutu odlično izveo korner, a nakon gužve Vukelić je loptu smestio u mrežu za 1:0. Korner u 82. minutu ponovo je bio koban za goste. Ovoga puta Lebović je na drugoj stativi pogodio Ljubojčića koji loptu spušta do Vukelića koji je nemilosrdno zakucava u mrežu za konačnih 2:0 i veliku radost Bajmočana.

Nakon meča svoje utiske izneli su defanzivci domaće ekipe Miloš Marinković i strelac Miloš Vukelić koji nisu krili zadovoljstvo.

U narednom, 23. kolu Radnički gostuje u komšijskom derbiju ekipi Đurđina koja je u ovom kolu odigrala nerešeno 1:1 na gostovanju u Staparu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.