blank

Rajsko ostrvo iz snova – Dominikanska Republika (VIDEO)

YouTube video

Kao gost Kluba putnika Fondacije „Danilo Kiš”, naš sugrađanin Nemanja Mutić, diplomirani turizmolog, dugogodišnji turistički vodič, autor kanala „Putopisi” i predavač na radionicama i obukama na temu turizma, održao je još jedno predavanje za pamćenje. On je, bar na trenutak, uspeo da nas odvede u neku od dalekih zemalja koje je posetio.

Ovoga puta, sever Srbije je kroz Nemanjine reči, fotografije i videe, otputovao u daleku Dominikansku Republiku, u zemlju koja je bogatstvo Kariba i otkriće za evropske posetioce. Ona svojim izgledom sve više podseća na rajsko ostrvo.

Na taj način prisutni su posetili Santo Domingo, čuli doživljaje sa Svetionika Kolumbo, obišli rajska ostrva i čuli različite anegdote. Bili su u prilici da i vizuelno posete mesto gde se pravi jedinstveni nakit od larimar kamena odnosno plavog vulkanskog kamena, koji je jedino tamo moguće naći.

Nije izostala ni priča o migraciji kitova, obilasku regije Las Galeras i Nacionalnog parka „Los Haitises”…

Redakcija portala vam donosi deo ovog dragocenog iskustva.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.