blank

Raspisan inkluzivni konkurs „Jelka mojih snova”

blank

Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ pozvao je decu da učestvuju u, kako je navedeno, inkluzivnom likovnom konkursu „Jelka mojih snova. Konkurs je otvoren do 15. januara 2021. godine.

Konkurs je raspisan za decu iz predškolskih ustanova i učenike nižih razreda osnovnih škola, štićenicima ustanova, članovima udruženja i pojedincima. Sve likovne tehnike, materijali i formati su dozvoljeni.

Radove treba fotografisati i poslati na imejl: zvezdicedn.boravak@gmail.com ili vajberom na broj telefona 063 108 93 12. Obavezno je priložiti ime i prezime autora, uzrast, naziv udruženja, institucije, škole, te ime i broj telefona kontakt osobe. Svaki autor može poslati samo jedan rad.

Stručni žiri odabraće pedeset najboljih radova, koji će 7. februara 2021. godine biti izloženi povodom Međunarodnog dana života. Prva tri rada po izboru žirija biće nagrađena vrednim nagradama.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Zatvoreno za komentare.

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 8. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne lige Subotice odigrani su mečevi 8. kola. Udarnik je kao gost savladao Jadran u Feketiću rezultatom 4:1 (3:0), dok je

Detaljnije »
blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 26 stepeni Celzijusa. Očekuju se povoljne biometeorološke prilike koje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.