blank

Raspisan konkurs za sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica

blank

Gradska uprava raspisala je javni konkurs za dodelu sredstava radi sufinansiranja projekata crkava i verskih zajednica koje deluju na teritoriji Grada Subotice za 2021. godinu, u iznosu od 2.660.000,00 dinara.

Sredstva za sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica koje deluju na teritoriji Subotice predviđena su za tekuće popravke i održavanje, projekte adaptacije i projekte rekonstrukcije.

Na konkurs imaju pravo da se prijave Subotička biskupija, Pravoslavno arhijerejsko namesništvo subotičko Subotica, Reformatska hrišćanska Crkva ‒ Reformatska crkvena opština Subotica, Evangelička crkvena opština A.V. Subotica, Jevrejska crkvena opština Subotica i Islamska verska zajednica ‒ Odbor Medžlisa Subotica.

Konkurs je otvoren do 2. juna, a neophodna dokumentacija, kriterijumi za izbor projekata, način prijavljivanja, kao i obrazac prijave i izveštaja dostupni su na zvaničnom sajtu Grada Subotice.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.