blank

Remi Bajmočanki pred domaćom publikom (VIDEO)

YouTube video

Derbi meč 8. kola Prve lige Vojvodine za rukometašice igrao se sinoć u Bajmoku, gde je domaći ŽRK Radnički ugostio ekipu Halas Jožef iz Ade i odigrao nerešeno 32:32 (16:19).

Radnički: Vučković 9, M. Radulović 6, Malinović, Vujić, Petrić 2, Beneš, Petrović 1, J. Radulović 5, Čoban 2, Petrović, Đurđić, Milić 7, Fodor, Šetet, Burazin, Popivoda.

Halas Jožef: J. Mrkšić 2, Marki, Onjecki 7, Karanjac, Telečki 6, M. Mrkišić 3, Ćurčić, Boniš 5, Radulović 7, Martinović, Kočiš 1.

blank
Foto: Subotičke.rs

Pred mnogobrojnom publikom odigran je pravi derbi u kom je nerešen rezultat najpravedniji po svemu viđenom. Gošće su se prikazale kao kvalitetan rival i u većem delu meča imale prednost. Željno motivisane Bajmočanke su jurile rezultat i uspele u finišu da izjednače.

Poslednji napad na meču imao je Radnički, ali jedna od najboljih u redovima Bajmočanki, Zorana Milić, nije uspela sa zvukom sirene da pogodi, pa je krajnji rezultat ostao 32:32.

Ovim mečom spuštena je zavesa na jesenji deo prvenstva Prve lige Vojvodine, a Radnički je sa skorom od četiri pobede, jednim nerešenim i jednim porazom na deobi drugog mesta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.