blank

Rozengard zaustavio ŽFK Spartak na evropskom putu

Fudbalerke ŽFK Spartak poražene su u revanš meču druge runde kvalifikacija za grupnu fazu Lige Šampiona od švedskog prvaka Rozengarda rezultatom 5:1 (3:0). Već u prvom poluvremenu pitanje pobednika je bilo rešeno, a utešni pogodak za Subotičanke postigla je Tijana Filipović u poslednjem minutu susreta.

blank

Strelci: Kadovaki 26., Anderson 34., Šoug 45.’, Hold 80., Arnardotir 85. minut za Rozengard, Filipović 90. minut za ŽFK Spartak.

Rozengard: Mukasa, Oling, Obaze, Arnardotir, Vik (Stojanovska), Anderson (Larson), Seger, Janson (Knak), Bredgard (Hold), Kadovaki, Šoug (Brun).

Spartak: Škandro, Vučković (Pavarin), Slović, Langdok, Ostrem, Gajić (Ilić), Ćirić, Hansen, Stupar (Marković), Filipović, Buaduva ((Belovan (Baka)).

Pružile su “golubice” otpor kvalitetnoj ekipi koliko su bile u mogućnosti, ali ubedljiv poraz nije izostao. Previsok rezultat u revanš meču možda i nije realna slika stvari na terenu. Subotičanke su propustile nekoliko prilika da postignu pogodak i malo pritisnu rivalke.

U drugom delu meča u nekim momentima su Subotičanke i imale inicijativu, ali su domaće igračice kažnjavale svaki propust u odbrani. Ipak u finišu susreta Tijana Filipović je uspela da postigne lep pogodak.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.