blank

Šesti dan potrage za nestalom dvogodišnjom Dankom Ilić

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 kod Bora ušla je u šesti dan, i i dalje nema traga o njenoj sudbini.

blank
Izvor: MUP Republike Srbije

Helikopteri MUP juče su nadletali širu oblast njenog nestanka, a najavljivala se i pretraga Borskog jezera, ali za sada nema zvaničnih potvrda da će se to i desiti.

Policija je saopštila da je pretraženo područje od 10 kvadratnih kilometara i da za sada nema tragova da se devojčica tu nalazi. Takođe, spasioci su pretraživali kanale, podzemni tunel i šahtove u dužini od 4,5 kilometara, koji povezuju ovo naselje sa nekadašnjim basenom Bor, i ni tu nema tragova.

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Ukoliko imate bilo kakve informacije pozovite policiju na broj telefona 192.

Izvor: N1

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.