blank

Školica klizanja u Subotici počinje s radom

Hokej klub “Spartak” i ove godine organizuje Školicu klizanja na Gradskom klizalištu u Subotici. Školica s radom počinje u četvrtak, 8. decembra, od 16 časova.

blank

Školica klizanja će se održavati svakog radnog dana u terminima od 16 do 16 časova i 50 minuta, kao i od 9 do 10 časova počev od 12. decembra, dok će za vreme zimskog raspusta biti aktuelan samo popodnevni termin.

Kada su u pitanju polaznici, donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je pune četiri godine, dok gornja granica ne postoji.

Iz kluba naglašavaju da je potrebno da na trening dođu ranije, kako bi se na vreme preobuli i bili spremni za početak obuke, a takođe se preporučuje adekvatna garderoba u vidu skafandera ili termo pantalona, kape i rukavica.

Za polaznike koji nemaju svoje klizaljke, Hokej klub “Spartak” je obezbedio određenu količinu klizaljki koje polaznici dobijaju besplatno na korišćenje.

Cena mesečne članarine iznosi 2.500 dinara, koja se računa od datuma polaska u mesecu, pa do sledećeg istog datuma u narednom mesecu, a u slučaju da se pridruže rođena braća ili sestre, drugo dete dobija popust u iznosu od 1.000 dinara.

Dodatne informacija zainteresovani mogu da dobiju pozivom na brojeve telefona 024/552-017 ili 064/146-57-87.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 5 do 13 stepeni Celzijusa. Osobe sa srčanim i respiratornim obolјenjima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.