blank

Souček zaledio Bačku Topolu!

Fudbaleri TSC-a ugostili su sinoć na prepunoj TSC Areni u Bačkoj Topoli ekipu West Ham-a u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope. Parirali su Bačkotopolčani Engleskom Premijerligašu u većem delu meča, ali je u 89. minutu Tomaš Souček pogodio mežu Ilića za konačnih 0:1 (0:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelac: Souček 89. minut za West Ham.

TSC: Ilić, Antonić, Čalušić, Stojić, Cvetković, Radin (76. Vulić), Kuveljić (76. Vlalukuin), Đakovac, Petrović, Ćirković (86. Sos), Milovanović (76. Pantović).

West Hem: Fabijanski, Džonson (79. Kerer), Mavropanos, Aguerd, Kresvel (79. Emerson), Vord-Prauz, Souček, Paketa, Fornals, Mubama (67. Ings), Benrama (od 67. Korne).

Odlična fudbalska predstava viđena je sinoć u Bačkoj Topoli pred oko 4.000 gledalaca. Tim Žarka Lazetića hrebro se suprotstavio favorizovanoj ekipi trenera Dejvida Mojesa koja je trenutno 9. tim Premijer lige.

Bačkotopolčani su u nekim momentima meča bili bolji rival i propustili par izglednih prilika za pogodak, kada je u prvom poluvremenu prliku imao Mirčevski, a zatim u drugom Đakovac.

Gol odluke pao je u samom finišu meča. Korne je odlično centrirao sa desne stran,e a defanzivci TSC-a su dozvolili Češkom reprezentativcu Součeku da neometan sa pet metara savlada Ilića.

TSC ima situaciju da mu poslednje kolo odlučuje sudbinu u Evropi. Meč sa Olimpijakosom koji se igra 14. decembra u Grčkoj odlučiće ko će od dve ekipe na proleće nastaviti takmičenje u Ligi konferencija.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.